SATU PANGGILAN TELEFON SAHAJA MEMBOLEHKAN KEK ANDA MENJADI IMPIAN

TELEFON KAMI UNTUK TEMPAHAN DAN PERTANYAAN
HOTLINE KAMI : 013-4335589/ 04-7713585(fax)

Thursday, June 17, 2010

Tuesday, June 15, 2010

cheese kek.....


Customer ni order this kek utk majlis potong kek di hari perkahwinannya on 12 jun 2010...
Nk bt lain dr yg lain, thats why la order cheese cake....
from Kg Panchur, Pokok Sena....

red....bday n wedding cake...



Customer ni request to combine wedding cake n birthday cake...
kebetulan same date katanya....thanks, kak kerana terpaksa tgu sekejap utk last touch...coz...hr yg dia order ni mmg very bz n ank kurang sihat....
apapun thak you...FYI ni regular customer.....

purple....cikgu from S'wak....





Alhamdulillah...cuti sek ni saja berapa set kek 3 tingkat kena bt...ni salah satunya...kena deliver to Kg. Telaga Mas.....nor delivery charges.....
themanya color purple n she request light purple n dark purple....so, this is her choice n she like it...Thanks a lot....

cheese w s'bery n cherries



order from Dr.Shima, Hosp.Sultanah Bahiyah for her wedding day on 13 Jun 2010....
Kek ini utk htran ...coz her hubby is from N9...so long distance thats why x mau order kek yg ada icing....
Selamat Pengantin Baru utk Shima dan suami......

majlis pertunangan....


customer ni request utk letak selang2, pasai nya dia nk simple....mungkin dia ada kotak d umah kot utk dia susun blk.....utk majlis pertunangannya.....

Monday, June 14, 2010

s'bery choc..yummy!!!!!!!!


Salam.....
Kak blh tak nk order cup kek s'bery ni 6 pcs aja.....ayat dr adik ni waktu mai order kat kedai...
Kita kesian la plak...dia budget utk bt htran katanya....so, ini la cuppies yg dia nak....
here u ara dik...thanks

Friday, June 11, 2010

red n white...



order...order...jgn x order...heee...heee...musim cuti sklh ni pelbagai tema n warna la utk
kek2 perkahwinan ni....so, yg ni request utk x dak kaki tingkatnya...

everything choclate.....

tingkat atas sekali....
yg second floor.....(kek pun ada floor juga tu....)

Last punya......yg bawah sekali la.....order from Makci Timah JPJ....utk ank saudaranya....
berkonsepkan choc color.....Thanx Makcik....

kulim vs telaga mas.....


"Nora n Shah"
tema utama biru turqoise....

ready for delivery......thanx a lot....

red chili.....





order dr adik my friend, Izana....this is last minit order....she called me on Tuesday evening n ask me to make this fondant cake....I ask her, when u want to pick up this cake n she told me on Thursday morning....I'll try my best...Rozalia...thanks for order....

special order....



yg special tu bkn pasai this cake but customer ni yg special....
first thing yg special tu, pasai x kisah bout budget...just bgtau aja price...
n mudah la berurusan ngan dia....so simple....

choc moist


fondant flowers

nyaris2 customer ni x dpt kek dia...coz mmg saya lupa...bknnya lpa nk buat but forgot the date...ingat next week.....nasib baik dia mai the day before pick up date....nak tgk dulu kot2 dah bt kek dia...she request choc moist kek coz dia x suka cream n sponge cake....so sorry la khatijah...however kek ni selamat sampai pada date yg diminta...Selamat Pengantin Baru...semoga dimurahkan rezeki.....





Thursday, June 10, 2010

green n white....peaceful




Siti from Tualang.....semua hijau color....mmg tema dia pun hijau...
apa pun kek ini hanya diserahkan kpd adiknya....kerana dia sibuk berposing....
Tahniah Siti....

dome cake...




dome cake...one customer order....lpa lak dia dok mana...
apapun thank you...sebab dia puas hati....

3 tier cake...pink n white


tingkat yg bawah skali.....

pandangan atas utk kek yg bwh skali...

ini yg tingkat kedua....

the top ...

lastly, complete 3 tiers cake ordered from customer from hutan Gelam, Langgar...
Selamat Pengantin Baru....